Sistem selenggara ‘kelas ketiga’, syarikat pengangkutan awam diselar

Serikat yang menguruskan sistem pengangkutan awam terus gagal dalam tanggung jawab mereka walaupun kerajaan mempunyai dasar yang jelas untuk mengelak penggunaan kendaraan tersendirian dan meluaskan penggunaan peringatan bass dan real kata perunding pengangkutan Rosli azab Khan Beliau juga bersetuju dengan kenyataan menteri pengangkutan laut yang memaklumkan Malaysia memiliki kemudahan pengangkutan awam kelas pertama tetapi sistem

Penyelenggaraannya kelas ketiga beliau mengkritik pengendali real prasarana Malaysia berhak itu karena kurang menunjukkan komitmen untuk mempromosikan penggunaan pengangkutan awam pada masa sama beliau menggeser pengurusan tertingginya berundur dan digantikan dengan pasukan yang yakin dengan dasar dan aspirasi kerajaan untuk mengurangkan penggunaan kendaraan tersendirian seorang lagi berunding pengangkutan berkata penyelenggaraan sistem

Pengangkutan awam memerlukan judul Tere dan juru teknik Mahir serta berpengetahuan mendalam tentang sistem tersebut

Seorang perunding pengangkutan mengecam syarikat penyelenggaraan sistem pengangkutan awam negara kerana gagal melaksanakan tanggungjawab mereka.

Laporan Lanjut:
https://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/tempatan/2022/12/13/sistem-selenggara-kelas-ketiga-syarikat-pengangkutan-awam-diselar/

Read More:
https://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2022/12/13/public-transport-companies-slammed-for-third-class-maintenance/

Free Malaysia Today is an independent, bi-lingual news portal with a focus on Malaysian current affairs.

Subscribe to our channel – http://bit.ly/2Qo08ry

Check us out at https://www.freemalaysiatoday.com
Follow FMT on Facebook: http://bit.ly/2Rn6xEV
Follow FMT on Dailymotion: https://bit.ly/2WGITHM
Follow FMT on Twitter: http://bit.ly/2OCwH8a
Follow FMT on Instagram: https://bit.ly/2OKJbc6
Follow FMT on TikTok : https://bit.ly/3cpbWKK
Follow FMT Telegram – https://bit.ly/2VUfOrv
Follow FMT LinkedIn – https://bit.ly/3B1e8lN

Follow FMT Lifestyle on Instagram: https://bit.ly/39dBDbe

Download FMT News App:
Google Play – http://bit.ly/2YSuV46
App Store – https://apple.co/2HNH7gZ
Huawei AppGallery – https://bit.ly/2D2OpNP

#FMTNews #PengangkutanAwam #SistemSelenggara #Prasarana
Sobat Free Malaysia Today, Info tentang #Sistem #selenggara #kelas #ketiga #syarikat #pengangkutan #awam #diselar ini bisa dilihat dalam bentuk vidio yang berdurasi 00:01:21 detik.

Sekedar mengingatkan bahwa, Rajasa Group siap membantu dan melayani berbagai kebutuhan Layanan Produk dan jasa, solusi terbaik untuk anda,

Apabila Dirimu, penggemar setia Free Malaysia Today memerlukan bantuan apapun itu, silahkan dikonsultasikan di website ini guna mendapatkan Solusinya.

Selain itu, Apabila anda membutuhkan peluang untuk mendapatkan PENGHASILAN TAMBAHAN hingga puluhan juta Rupiah setiap bulannya, Sobat bisa bergabung dalam Forum komunitas bisnis indonesia ini. ini.

Punya Masalah Sistem selenggara ‘kelas ketiga’, syarikat pengangkutan awam diselar ? ..!! DAPATKAN SOLUSINYA, KLIK DISINI

Begitulah sekilas tentang Sistem selenggara ‘kelas ketiga’, syarikat pengangkutan awam diselar yang telah dilihat oleh 2222 penonton, semoga dapat bermanfaat untuk kita semua. © Free Malaysia Today 81 | #Sistem #selenggara #kelas #ketiga #syarikat #pengangkutan #awam #diselar

 

KAMI MOHON MAAF APABILA ADA KESALAHAN KATA, KALIMAT  ATAU TULISAN,

HAL TERSEBUT BUKAN DAN TIDAK ADA / ATAS UNSUR KESENGAJAAN.

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review

12 Komentar

  1. Tukar org depa jela.. Lpas tu smua ok.. Takkkkk gituuu

  2. Makan Gaji buta tinggi 🤣..I buat analysis sepanjang 10 tahun ..banyak technology tinggi kita beli dan pasang, lepas beberapa tahun, rosak , tak jaga, low maintenance…lepas tu buang , beli baru lagi..repeat repeat utk dapat byk project cepat untung besar dr.wang rakyat,

  3. Sejak 3 dekad yang lalu… kań TDM mengeluh parkara ini? 3 dekad kemudian….. budaya dan mentaliti masih sama. Kalau kutuk lagi…. perang saudara Malaysia

  4. Kalau sistem pengangkutan elok dan semua naik Public transport.. Jualan kereta dan motorsikal akan berkurangan..
    Yg akan bising2 lepas ni pula adalah tauke2 kereta dan motor..

  5. Tak hairanlah Singapura pun tak yakin kemampuan Malaysia untuk menjaga trek HSR maka mahu Syarikat antarabangsa untuk mengendali trek HSR tersebut. Kelewatan Dan Gangguan HSR tidak bolih diterima olih Rakyat Singapura mahupun orang Asing.

  6. Ntah dah sub berapa level dah sb tu hancur, baik semak balik semua.

  7. That's the problem with monopoly power. To they care less about improving the quality of services/ products 😎

  8. Buat lah short course untuk sistem tu kalau xde tenaga mahir.. kerajaan pun kena bantu la jugak.. ni kerajaan pun nak kerja senang tak nak guna otak.. bebal.. ramai je yg ada sijil elektrikal dan mekanikal yg bole masuk course tu.. abm ada ikm ada ikbn pun ada bole masukkan modul tu.. pukimak kau kerajaan pemalas

  9. Kurang promosi ape.. dh mcm tin sardin.. penyenggaraan tu x betul..

  10. Yes….kita tukar pulak kroni DAp..pasti Sistem pengangkutan kita akan maju seperti china…bravo👏👏👏👏

  11. 33 bulan goyang telo makan gaji buta..tapi pru menang besar jugak..hmmmm..org melayu ni tak susah nk beli jiwa depa..rm350 jer

  12. As someone who has to use public transport for 50 years, i can vouch that previous govts did not put interests n welfare of ordinary rakyat first or at best, very little. D elderly ,d school children , d OKU, d poor. They are at d back. I pray for a day when most of us opt for public transport because it is so people caring,safe,clean efficient n so affordable that everyone can access it.🙏

Tulis Komentar