2 Jenis Strok

Bye You

Tersumbat otak kanan, badan kiri yang tak boleh gerak.

Boleh dapatkan bola untuk latihan otot anda di sini https://shp.ee/neahs79

#drfatinamairahazwani #kesihatan
Sobat ML Studios, Info tentang #Jenis #Strok ini bisa dilihat dalam bentuk vidio yang berdurasi 00:04:21 detik.

Sekedar mengingatkan bahwa, Rajasa Group siap membantu dan melayani berbagai kebutuhan Layanan Produk dan jasa, solusi terbaik untuk anda,

Apabila Dirimu, penggemar setia ML Studios memerlukan bantuan apapun itu, silahkan dikonsultasikan di website ini guna mendapatkan Solusinya.

Selain itu, Apabila anda membutuhkan peluang untuk mendapatkan PENGHASILAN TAMBAHAN hingga puluhan juta Rupiah setiap bulannya, Sobat bisa bergabung dalam Forum komunitas bisnis indonesia ini. ini.

Punya Masalah 2 Jenis Strok ? ..!! DAPATKAN SOLUSINYA, KLIK DISINI

Begitulah sekilas tentang 2 Jenis Strok yang telah dilihat oleh 41923 penonton, semoga dapat bermanfaat untuk kita semua. © ML Studios 261 | #Jenis #Strok

 

KAMI MOHON MAAF APABILA ADA KESALAHAN KATA, KALIMAT  ATAU TULISAN,

HAL TERSEBUT BUKAN DAN TIDAK ADA / ATAS UNSUR KESENGAJAAN.

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review

20 Komentar

  1. Samilidarsyirseayrokluousebebgdamn

  2. Betul2 penyakit Strok ini. cukup mencabar.. saya suda 4 tahun bertarung penyakit strok.lumpuh sebela kanan. tapi Syukur kapada Tuhan .dia masi lagi beri sa kesampatan untuk bersama. keluarga dan kawan2.Dktor bilang sa terkena Hemorajek Strok. walau apa pun harus banyak bersabar. dan jangan putus asah. banyak kan Berdoa. dan berlateh. bergerak. Doa kan saya agar.Cepat sembuh. Amen.

  3. Sory. Eskemek ba pula.

  4. Kalau kene stroke ditambah pendarahan otak kanan,masih ada chances tak nk sihat?

  5. Terima Kasih doktor atas penerangan….👍👍👍

  6. Maaf tanye strok nie boleh lemah jantung tak maaf mohon penjelasan

  7. Saya pernah diserang stroke pada 2012 di tempat kerja sebanyak 2x dan kali terakhir 2014 Dr. Sahkan saya menghidap Polycythemia Vera dah sejak itu setiap bulan saya perlu ke hospital untuk membuat pemeriksaan darah… Alhamdulillah sampai ke hari ni tiada lagi serangan stroke yg baru…

  8. Saya mkn semua ubat hptl bg…ubat darah tinggi…tapi Lepas mkn ubat aja pening melanda…bila saya tya doctor…jwpnnya senang aja..org lain mkn x jadi apapun…saya tya pada doctor org lain bukan saya… kdg2 Rasa mungkin saya ni X berduit n masuk hptl kerajaan mungkin MCM ni ajalah layanan doctor pada saya…apapun alhamdullillah saya semakin baik dgn izin Allah..selalu senaman…selalu Minta doa pada Allah…

  9. Kalau tangan tangan tidak dapat bergerak

  10. Assalamualaikum mcmne nk buat?

  11. Thanks doktor, masaalah ayah saya dan kesan pada saya sikit2. Macam mana kami akan terus merindui orang yang bernama doktor. Comel pencerahannya.

  12. Saya sudah merasa stroke minor..tangkap mata kiri Dan semua kiri..

  13. ayah saya masuk hospital arini pagi tadi tibe ii tkleh jalan pdhl mlm smlm bru buat keje sikit oky la sehat pagi tdi bru teruk astu terus bawa ke hospital and kene tahan minta semua aamiin kan untuk ayah saya kembali sehat ❤❤❤ terima kasih❤

  14. Bagaimana pula dengan kes remaja yang meninggal disebabkan pembuluh darah pecah? Sebab tekanan darah tinggi jenis 2 tu jugak ye?

  15. Mak saya baru jer kena strok pagi tdi hmm .doa kan untuk kesihatan mak saya juga

  16. Sy bole gerak lgi tapi lemah badan mcm org nk stroke kurus lemah otot semua nk gerak susah tu biase berpunya dri ape ye.. Mmg ade tekanan sarah tinggi dgn kolestrol

  17. Mati otak sama ka dgn stroke

  18. Kak sya mau tanya umur ak 40 thn ak di vonis stroke jenis cf cerebral infarction oleh dokter tapi kak ,,,yg saya tanyakan kenapa kog ak terkena di waktu tensiku sngat rendah ,,,,119/79 itu lah ps pda waktu ak kena,,,,mohon jwbn dri kakak /saran nya ???????????

Tulis Komentar