Keganasan Rumah Tangga: Apa Patut Buat?

Hai aku nih diberi tadi disebutkan bangsa wanita istri Swift Bukalah akun Sesto tapi sebab statistik atau wanita ini antara mangsa Wongso yang selalu terjadi tapi mungkin boleh jadi sebagai lelaki bila Dia kena domestic violence taala Sonali pot sebab jika so begitu satu ini madu kalau ada anything happen

Cessbi polah tak kira laki-laki kita perempuan ke Lippo Jogja Ngaso malu because this is a crime Uno the embers yang biasanya sebagai seorang yang bermastautin di Selangor Aku sangat bangga lah sebab kerajaannya islammu adalah antara Kerajaan iang sukono Inggris wenes untuk membantu ras keganasan terhadap wanita power everyday

Happens to you kita senangnya ada sambutan hari antarbangsa menangani kekerasan terhadap wanita ada 16 hari activism untuk menentang keganasan berasaskan gender so kalau keganasan berlaku kepada Kompol tak cocok laki-perempuan karena kena virus laporkan kepada polisi dan Mei Hai record ataupun tangkap gampang sebagai bukti Sule dengan adanya boot

Ini kita boleh jatuhkan hukuman ikutlah natahari main kau kelompok cerai kok kita ada idds putih yang Kukuh sebab kalah obat recruited tapi bukti apapun kado kenyataan kek itu tidak memberikan uang Kato satu Wizard yang Kukuh dichod peguam kalau dengan yeay kalau online dengan mudah membunuh bahwa screenshot

With masuk kotak sampai kena ada bukti yang Kukuh Subway Surf tangkap gambar setiap inci kita sebagai Kawaii ataupun sebagai kenalan rapat kepada mangsa kita kena bagi sokongan bagi dorongan supaya first mangsa berani untuk waypoint second bangsa kalau dapat repot bila dipenuhi Genta atuh jangan ditarik balik demi repot masih banyak saya casing jadi

Di dari pot ditarik balik Depok sobat satu sebab know God ada yang menawarkan moni moni Moore sekelumit Akmal begitu kita Enno michu kawan kita nih File Converter pengadilan yang sepatunya satu lagi Please do not fighting Blink jangan salahkan mangsa mangsanya kadang dah cukup cepetan dong dengan Oppo yang

Berlaku saja orang bisa enables apoyando slogan bangsa ini dia adalah enable pas aku pernah dengar kawan aku yandu bercerai Pasai domestik files suka adonan cakap tak banyak sibuklah hadiah adalah tuh benda dia buat kakak laki2 tiba-tiba opo yo hehehe hihihi huhuhu loyal sejagat hariannya belilah do not fighting Blimbing walaupun pride to

Orang indo pukul itu adalah orangnya rapat dengan kita uraian kita sayang abang kicauan okito tapi kalau betul dewasa lah biar didepak hukuman yang sepatutnya masyarakat-masyarakat sopo aku hampir semua kita kena away bahwa keganasan iki ada kompromi dalam masyarakat kita tips nonton happened to Eden body kalau Sopo yang Countdown the

Of links nih kok jadi kamu ompoa diam pokopow bangku handphone nyentuh untuk keterangan aja sampai beli biji besok-besok Desti Maria Facebook beach cowok jika damai yuk dan juga Facebook pic media sedang o o

Kalau dah memang kena domestic violence, dapatkan sokongan kawan-kawan dan keluarga dan pergi report polis. Ini bukan lagi thread ye, ini adalah threat.

https://mlstudios.my

#sitiawe #keluarga
Sobat ML Studios, Info tentang #Keganasan #Rumah #Tangga #Apa #Patut #Buat ini bisa dilihat dalam bentuk vidio yang berdurasi 00:03:18 detik.

Sekedar mengingatkan bahwa, Rajasa Group siap membantu dan melayani berbagai kebutuhan Layanan Produk dan jasa, solusi terbaik untuk anda,

Apabila Dirimu, penggemar setia ML Studios memerlukan bantuan apapun itu, silahkan dikonsultasikan di website ini guna mendapatkan Solusinya.

Selain itu, Apabila anda membutuhkan peluang untuk mendapatkan PENGHASILAN TAMBAHAN hingga puluhan juta Rupiah setiap bulannya, Sobat bisa bergabung dalam Forum komunitas bisnis indonesia ini. ini.

Punya Masalah Keganasan Rumah Tangga: Apa Patut Buat? ? ..!! DAPATKAN SOLUSINYA, KLIK DISINI

Begitulah sekilas tentang Keganasan Rumah Tangga: Apa Patut Buat? yang telah dilihat oleh 21892 penonton, semoga dapat bermanfaat untuk kita semua. © ML Studios 198 | #Keganasan #Rumah #Tangga #Apa #Patut #Buat

 

KAMI MOHON MAAF APABILA ADA KESALAHAN KATA, KALIMAT  ATAU TULISAN,

HAL TERSEBUT BUKAN DAN TIDAK ADA / ATAS UNSUR KESENGAJAAN.

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review

20 Komentar

  1. Pada aku pulak, 4 perkara perlu dilakukan (kalau salah tolong betulkan ya):

    1. Ambik gambar dan video kecederaan.

    2. Pergi ke klinik/hospital untuk bukti dari doctor atas kecederaan kita tu.

    3. Lapor kepada balai polis.

    4. Lapor kepada mahkamah syariah.

  2. MORE OF SITI AWE PLEASE

  3. 2:18 : …"do not victim blaming…"

    But netizens nowadays: kita siapa nak menghukum mereka, kita pon pendosa. 😌😌

  4. Kalau pasangan bermasalah cerai saja. Kalau kita naik tangan satgi kita pula jahat.

  5. Aku tunggu tagline dia tu sebenarnya..

    "Siti aware.. hampa aware ke dak?"

  6. mulut dia ni sama mcm mak aku… Ckp memanjang

  7. Money money moneyyyy

  8. Aku belum kawin lagi, tapi aku pernah la menyaksikan kes domestic violence ni dalam family dan kenalan aku sendiri. Ada yang berjaya keluar dari circle ni, ada yang masih bertahan.

    Aku tak mengaji psychology, tapi aku suka baca benda pasal psychology.

    Aku pernah baca kenapa orang yang kena domestic violence ni susah nak keluar dari circle tu.
    Buka semata sebab anak.
    Domestic violence bukan jadi mendadak.
    Berperingkat dan menggunakan power play.

    Bermula dengan abuser larang mangsa buat benda2 yang mangsa suka, suruh buat benda2 yang abuser suka ja.
    Kalau buat benda yang abuser tak suka, akan kena denda. Deprived dia dari apa2.

    Dalam masa sama, abuser akan perlahan2 keluarkan mangsa dari circle dia. Tak bagi jumpa family dan kawan2 mangsa.
    Kalau terjumpa pun dengan circle mangsa, abuser akan jadi alim2 kucing, pijak semut tak mampus. Boleh jadi romantik nak mampus, asyik melekat ja dengan mangsa. Nota: bukan semua pasangan romantik tu dalam circle domestic violence.

    Next, abuser akan tanamkan dalam fikiran mangsa yang mangsa yang mangsa hanya bernilai dalam pandangan abuser. Kalau mangsa mintak tolong dengan circle mangsa, takkan ada orang percaya.

    Dalam masa sama, abuser naik tangan dan kaki.

    Mangsa akan jadi hilang keyakinan diri. Dia rasa dia hanya berharga kalau bersama dengan abuser.
    Sebab tu ada ayat, saya tak boleh hidup tanpa awak. Puiii!!

    Kita kena bantu mangsa, yakinkan dia boleh keluar dari circle tu.
    Dia kena rasa diri dia berharga dan dia boleh bahagia walaupun tanpa abuser.

    Buat apa nak bazirkan hidup kalau hidup macam burung dalam sagkar? Kalau abuser tak bagi makan, habis, kau matilah dalam tu?

  9. Cuba post pasal video situasi kat Karak lpsni

  10. Uiii lantak betul habaq uiii

  11. 3:06 Betul tu, memang penting maklumat2 drpd Facebook page yang dinyatakan. Antara lain, FB page yang penting juga untuk dilawati ialah………..

    FB page SYABAS dan juga LUAS. Sekian.

  12. kadang sbb mulut badan binasa..

  13. betul tu. "HORMAT WANITA" tapi, tapi.. banyak beza wanita dengan betina.

    Sama macam lelaki dengan JANTAN TAK GUNA 🤣

  14. 2:15 minit.. betul tu.. good point 👍.. saya pun selalu kena kata camtu😭

  15. saorang ibu empat anak dibuli wang zakat dirampas.pernah keguguran akibat dipukul.repot terlepas.dijamin empat abangnya.pembuli menegah isteri dari menerima vaksin.beliau kenalan baru keluarga kami. yg meminta tolong dari kami.polis datang beri amaran.pembuli orang kebal satu jenis party.buli masih berjalan sekarang.isteri itu tiada daya upaya utk kebalai polis buat aduan.bagai mana cara utok menolongnya sekarang….kesian .simpati teramat sangat kpd ibu dgn keadaan anaknya sakit itu.tiada kenderaan hanya berjalan kaki….

  16. Berdiam Diri Kerana Takut dan Trauma Kepada Dunia Kejahatan dan hilang confident hidup

Tulis Komentar